Hiv Pozitifler Dikkat

Hiv bir virüstür.En basitiyle herkes bunu bilir.Virüsler çoğalarak yaşamlarını sürdürürler.Başka bedenlerde organizmalarda ya da besin ortamlarında..



Uzun zamandır yazılarıma ara vermiştim.Daha önceki  bir çok yazımda bahsettiğim gibi hiv virüsüne sahip olduğumuzda savaşmamız gereken, bizdeki fiziksel etkileri değil sadece.Aslında kolay olanı, bedenimizi bu virüsten korumaktır.Başka bir savaş ise kafamızdaki savaştır.Tabular,korkular,düşünceler,çıkmazlar..Bende birinci savaşı kullandığım düzenli ilaçlar,kontroller ve sağlıklı bir beslenme ile kazandım.Diğer savaş ise oldukça zordu.Zaman zaman mağlubiyetler zaman zaman ufakta olsa kazanımlarım oldu.Şimdi bu virüsü bedenimde öğrendiğim günden bu yana neredeyse 4 yıl olacak.Son dönemlerde bu savaşıda kazandığımı anladım.Biraz benim deyişimle artık ''Kafa Rahat'' diyebiliyorum.Ama tabi bu savaşlar kişinin bünyesi ve psikolojisiyle daha doğrusu gücü ve zekasıyla ilgilidir.Süreç herkes için aynı olmaz.

Konu hiv olunca yazdıkça yazasım geliyor ama asıl konuma gelmek istiyorum.Bu virüsle uğraştığımız yetmezmiş gibi başka virüsler de var uğraşmamız gereken.Bu yüzden başlığa dikkat çekmesi için dikkat yazdım...

Bahsettiğim virüsün adı ''insan''.Bizi ilgilendiren bir konu olduğu için bahsetmek istedim.Geçenlerde bir hiv pozitif bayan arkadaşımla buluştum ve anlattıkları gerçekten şaşırttı beni.Ayrıca bir yorumda da buna benzer şeyler okumuştum.

Hiv pozitif bir erkek sürekli kullandığımız facebook ta bir bayanla tanışıyor.Bu erkek evli standart hayatı olan maddi durumu yerinde bir arkadaş.Bayan kendini hiv pozitif olarak tanıtıyor ve buluşuyorlar.Bir kaç zaman samimi olduktan sonra fotoğraflar videolar vs.Tabi paylaştıkları hayatlarının en önemli bir olayı hastalıkları ortak.Neden güvenmesin.Fazla uzatmayacağım bu bayan sonunda bu adamı fotoğraf ve videolarla tehdit edip para koparmaya çalışıyor.Sonucunu bilmiyoruz..


Maalesef ki bu tür şeyler var.Şekli böyle olmayabilir.size dikkatli olmanızı ve herkese güvenmemenizi öneriyorum.Sanal ortamda karşındakini iyice tanımadan güvenmeyin.İnternet dipsiz bir kuyu ve bu durumu derğerlendirmek,sizi dolandırmak isteyen insanların çıkması muhtemel.Kaldı ki geçen gün haberlerde bir çok kanser ilacının sahte olduğunu öğrendikten sonra hastalıkla ilgili konularda yapılabilcek dolandırıcılığın sınırı yok.Kimsenin umrunda değil.Siz siz olun üçüncü savaşınızı bu insanlarla yapın ve dikkatli olarak bu savaşı kolayca kazanabilirsiniz.

Size tecrübelerimden yola çıkarak dikkat edeceğiniz bir kaç konuyu kısaca yazacağım.

1-Facebookta tanıştığınız kimselere yeterince güven sağlamadan buluşmak,tanışmak gibi eylemlere kalkışmayın.Karşınızdakini iyice tanıyın süre verin.Mümkünse buluşmaya gittiğinizde arkadaşınıza yada ailenize kimle buluşmaya gittiğinize dair bilgi verin

2-İnternette satılan bitkisel ürünler,bağışıklık sistemini arttırır,hiv değerlerini düşürür,hiv pozitif tedavi edilir, gibi reklam içeren ürünlere kesinlikle inanmayın.Sizi tedavi edecek tek ilaç doktorunuzun reçeteyle size yazdığı ilaçdır.Gerisi dolandırıcıların sizin durumunuzdan istifade etmeye çalışmasıdır.

3-Bilgisayarlarınızı ortak kullanıyorsanız hesaplarınızı güvende tutmanızdır.Basit belki ama benim başıma bile geldi.Bilgisayarımda virüs programı olmadığı için sahibi olduğum bu bloğu bile çalmaya kalktılar.Gerisini siz düşünün..

Tedavi gören arkadaşlarım.ilaçlarınızı aksatmayın,Yeni tanı almış yada durumundan şüphelenen arkadaşlarım korkmayın hiv pozitif olmak ölmek değil.Sadece hayatımız biraz daha farklı.


Yorumlar

  1. Great Dr. imoloa herbal medicine is the perfect cure for the HIV virus, I was diagnosed of HIV for 8 years, and every day I always looking for research to find the perfect way to get rid of this terrible disease because I always know that what we need because our health is on earth . So, on my internet search I saw several testimonies about how Dr. imoloa can cure HIV with powerful herbal medicines. I decided to contact this man, I contacted him for herbal medicines that I received via DHL courier service. And he guided me how. I asked him for a solution to take herbal medicine for two weeks. And then he instructed me to go check what I was doing. Look at me (HIV NEGATIVE). Thank God for Dr. Imoloa for using a powerful herbal remedy to cure me. he also has a cure for diseases such as Parkison's disease, vaginal cancer, epilepsy, anxiety disorders, autoimmune diseases, back pain, sprains, bipolar disorder, brain tumors, malignant, bruxism, bulimia, cervical disc disease, cardiovascular disease, cardiovascular disease, sprains, bipolar disorder, brain tumors, malignant, bruxism, bulimia, cervical disc disease, cardiovascular disease, cardiovascular disease, sprains, bipolar disorder, brain tumors, malignant, bruxism, bulimia, cervical disc disease, cardiovascular disease , chronic respiratory diseases, mental and behavioral disorders, Cystic Fibrosis, Hypertension, Diabetes, asthma, autoimmune mediated arthritis. Chronic kidney disease, arthritis, back pain, impotence, feta alcohol spectrum, Dysthymic Disorders, Eczema, skin cancer, tuberculosis, Chronic Fatigue Syndrome, constipation, inflammatory bowel disease, bone cancer, lung cancer, mouth sores, oral cancer, body pain, fever, hepatitis ABC, syphilis, diarrhea, Huntington's disease, back acne, chronic kidney failure, Addison's disease, Chronic Disease, Crohn's Disease, Cystic Fibrosis, Fibromyalgia, Inflammatory Bowel Disease, Fungal Nail Disease, Paralysis, Celia Disease , Lymphoma, Major Depression, Malignant Melanoma, Mania, Melorheostosis, Meniere's Disease, Mucopolysaccharidosis, Multiple Sclerosis, Muscle Dystrophy, Rheumatoid Arthritis, Alzheimer's Disease email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com / or {whatssapp .....+2347081986098}

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Soru Cevap

Hiv Pozitif Kan Değerleri

Hiv Korkusu (Hiv Fobisi) ve Aids Takıntısı Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?